Skip to main content
  • De Winkel van De Vijfsprong

De boerderijwinkel

We bieden alles wat op uw boodschappenlijstje staat: een uitgebreid assortiment biologisch-(dynamische) producten.

Onze pareltjes:

Wij zien het zo: de keuze voor je dagelijkse boodschappen heeft een effect op de wereld om je heen. Je beïnvloedt door je koopgedrag hoe er met de aarde wordt omgegaan. Hoe het landschap eruitziet. Hoe mensen en dieren behandeld worden. Wij proberen als winkel de verantwoordelijkheid voor deze keuzes te nemen door:

  • Uitsluitend biologische producten te verkopen, liefst BD
  • Te kiezen voor leveranciers en groothandels die qua visie, waarden en produktaanbod het meest bij ons aansluiten
  • Waar mogelijk te kiezen voor regionale en of Nederlandse producten
  • Te kiezen voor producten die geproduceerd zijn onder eerlijke omstandigheden (fair trade), in coöperatie met boeren of in een sociale context.

In onze winkel draait alles om goed en puur. Ons assortiment is puur in de zin van kwaliteit, smaak en vitaliteit, maar ook in de zin van goed voor de aarde en goed voor de mensen.

Onze winkel staat op het erf van een zorginstelling. Dat maakt onze winkel extra bijzonder. We bieden aan mensen die zorg of hulp nodig hebben een plaats waar zij zich kunnen ontwikkelen in (onderdelen van) de detailhandel. Zij zijn onze zeer gewaardeerde medewerkers. Voor velen van hen is het werken in onze winkel een opstap geweest naar werk bij andere winkels en/of opleidingen in deze sector.

We werken met zorg. Wij hebben aandacht voor iedereen die bij ons binnenkomt. Of je nu een kilo uien komt kopen of al je weekboodschappen bij ons doet. We streven ernaar dat onze klanten het bij ons naar hun zin hebben.

Over de ondernemer:

Léon Rinders Léon woont met zijn gezin in Vorden en thuis eten ze graag voedsel waar ze de herkomst van kennen. Bij een bevriende boer koopt hij zijn vlees zodat ze weten wat ze eten. Als supermarktmanager en -eigenaar heeft Léon veel ervaring opgedaan in de voedingsretail. Deze liefde voor de boerderij, mensen en mooie producten komen allemaal samen bij de Vijfsprong. Hij geniet ervan dat hij alles zelf kan doen als winkelier van deze kleinschalige winkel. Dat hij echt contact heeft met de klanten. En dat ze thuis nu ook vaker biologisch eten is mooi meegenomen. Léon verwelkomt u graag in de Vijfsprongwinkel. Léon hanteert de volgende openingstijden: op maandag van 10.00 tot 17.00 uur dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Openingstijden

Maandag:
10:00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag:
09:00 - 17.00 uur

Tel: 0575-471043

Meer informatie?

Over het productaanbod van de Vijfsprong? Over vrijwilligerswerk bij de Vijfsprong? Of over de zelfoogsttuin? Neem dan contact op!