Skip to main content

De Kleine Koning

De Kleine Koning te Vierakker biedt een 'thuis' voor 6 kinderen/jeugdigen van 4 tot 18 jaar. Ook kan er een jeugdige logeren.
Onze bewoners hebben een verstandelijke beperking en/of psychische kwetsbaarheid.
De Kleine Koning is een kleinschalige setting met een inwonende medewerker. Het vaste team bestaat uit 5 woonbegeleiders en er zijn vaste invallers. In de nacht is er een begeleider die in het huis slaapt.

Als begeleiders doen wij ons best een warme en veilige omgeving te bieden. Zo kunnen zij een thuis ervaren waarbinnen behandeling mogelijk is. De ontwikkelingsvragen in ons huis zijn zeer divers van aard.

De Kleine Koning is gehuisvest in een 19e-eeuwse pastorie in Vierakker. Naast een warm ingerichte, lichte woonkamer is er een ruime eetkeuken met een palletkachel. Hier wordt s 'avonds door de woonbegeleiders gezond gekookt. In ons huis heeft ieder een eigen slaapkamer met een eigen sfeer. Daarnaast hebben we een rustkamer. Hier kan je je in een rustgevende, veilige sfeer terugtrekken als dat nodig is.

Er is een besloten tuin waar veilig buiten gespeeld kan worden. Als je de tuin uitloopt, begint het bos. Hier kan iedereen zich uitleven en naar hartelust ravotten in de natuur. Elk seizoen wordt bij ons intensief beleefd.

    Meer informatie?

    Over wonen bij Urtica? Neem contact met ons op!