Skip to main content

Lelie

De Lelie is een locatie op het erf aan de Reeoordweg 2 in Vorden. Er is plaats voor negen mensen. Er bevinden zich zes kamers in de Lelie met elk eigen sanitair en er is een gezamenlijke woonkamer met keuken. Elders op het erf staat nog een houten huis, genaamd het Veldhuis waar zich drie kamers in bevinden met een keuken. Douche en toilet worden gedeeld.

Er is begeleiding aanwezig van 7u ’s morgens tot 20:30u in de avond, ’s nachts is er een slaapdienst op een naast gelegen locatie. In de weekenden is begeleiding aanwezig van 14:00/15:00 tot 19:00/20:00. Naast veel nabijheid door begeleiding is het werk op hetzelfde terrein. Er kan gewerkt worden met de koeien en de kippen, in de groentetuin en kas , in de zuivel waar producten van de eigen melk gemaakt worden, in de winkel of het huis en er is een wolwerkplaats.

  • Uritca Wonen Woning Lelie
  • Uritca Wonen Woning Lelie 03

    In de Lelie kan gewoond worden met een WMO indicatie Beschermd wonen of vanuit de WLZ VG of GGZ. De locatie en de werkwijze sluiten goed aan wanneer er sprake is van psychische kwetsbaarheid, ASS of een lichte verstandelijke beperking. Van maandag t/m vrijdag is er een gezamenlijke maaltijd in het hoofdgebouw van Urtica. De maaltijd wordt bereid met de kok en bewoners van Urtica. In de weekenden wordt er samen gekookt en gegeten in de Lelie. Ook zijn er voldoende gezamenlijke contactmomenten waar de ruimte is voor een spel/activiteit of een gesprekje onder het genot van een kopje koffie/thee.

    De Lelie is een fijne plek om te werken aan het herstellen van ritme en structuur in je leven en met meer vitaliteit vormgeven en regie voeren over je leven. De omgeving is groen en rustig, het erf is overdag levendig en vol activiteit in de verschillende werkgebieden. Het is de ideale plek om te herstellen in het groen.

    Meer informatie?

    Over wonen bij de Lelie? Neem contact met ons op!