Vacatures

Stagiaire

Heb je zin in een onvergetelijke stage die aansluit bij jou als persoon?

Bij Urtica De Vijfsprong heb je uitgelezen mogelijkheden om je MBO- of HBO stage te doen. We bieden een heleboel mogelijkheden om de stage te kiezen die het beste bij jou als begeleider past. Je kunt in verschillende interessante werkgebieden aan de slag, bijvoorbeeld bij de boerderij, de kaasmakerij of de winkel. Er zijn ook diverse woonhuizen waar je stage kunt lopen. Elk huis heeft weer andere (zorg)accenten. De huizen liggen verspreid in de directe -landelijke en bosrijke- omgeving. Er is ook een nieuwgebouwd huis op het erf van Urtica De Vijfsprong.

Ook studenten vaktherapie (beeldende therapie, muziektherapie, spraak- en dramatherapie) aan de Hogeschool Leiden zijn van harte uitgenodigd om hun praktijkstage bij ons invulling te geven. Het is ook mogelijk om op Urtica De Vijfsprong een stage voor bd landbouw te doen.

Wij weten hoe belangrijk het is dat er voldoende tijd en aandacht voor je is tijdens het leerproces dat je in je stagetijd doorloopt. Begeleiden en ondersteunen van ontwikkeling staat hoog in ons vaandel. Niet alleen voor cliënten, maar voor alle medewerkers. En daarom ook voor jou.

Ben je geïnteresseerd in een stage bij Urtica De Vijfsprong?

Mail dan je motivatiebrief naar Janne Schutte. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reeoordweg 2a
7251 JJ  Vorden
Webteur

Tel. 0575 - 55 34 59
Bij spoed 06 - 53 81 25 26