Skip to main content
  • Urtica Behandelen en herstel

Behandeling en herstel

Herstellen in het groen

De natuur, de rust en de boerderij in het buitengebied van Vorden kunnen bijdragen aan je herstel en acceptatie. Steeds meer onderzoeken tonen aan dat contact met de natuur gunstig kan zijn voor onze fysieke en geestelijke gezondheid.

Voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid bieden wij een aantal mogelijkheden. Als dit voor jou wenselijk is kunnen verschillende opties gecombineerd worden:

Wonen in het fasehuis de Lelie
Momenteel hebben wij een beperkte wachtlijst voor het fasehuis.

Behandeling van psychiatrische klachten
Momenteel hebben wij een beperkte wachtlijst voor behandeling.

Werken/arbeidsmatige dagbesteding
Momenteel hebben wij geen wachtlijst voor dagbesteding.

Positieve gezondheid

Uitgangspunt bij de behandeling door het ambulante behandelteam is de eigen Positieve Gezondheid. Het is een visie die samenhangt met de antroposofische mensvisie, waarbij het accent ligt op versterken van je veerkracht vanuit je eigen regie en op het je richten wat het leven voor jou van betekenis maakt. Gezondheid wordt bezien vanuit verschillende met elkaar verbonden dimensies van het leven. Door bewust met deze dimensies om te gaan kan er gezondheid en vitaliteit ontstaan, voor ieder op een eigen wijze.

Pak jij de draad weer op en is het tijd voor jouw herstel?
Misschien is Urtica De Vijfsprong iets voor jou!

Verhalen

Ieder mens heeft een eigen verhaal. Een eigen verhaal over zijn of haar leven en wat daarin is gebeurd. En hoe hierin ontmoetingen kleur of richting kunnen geven.

Meer weten over behandeling en herstel?

Neem contact met ons op!